Frica si aroganta…

Nu stiu de ce, dar de la o vreme incep sa cred ca aceste doua concepte merg impreuna… Cel fricos ca sa isi ascunda defectul incearca din rasputeri sa ii indeparteze pe ceilalti si devine arogant… Un biet iepuras cu hainita de lupisor… Si ce face cand da de un lup??? Se piteste si se codeste si se teme sa ii spuna lupului cum gandeste, ceea ce vrea si ce asteptari are… E mult mai usor pentru iepurasul nostru sa se piteasca in fata unui ecran pentru a-i transmite lupului ceea ce l-a deranjat- poate pana se vor revedea lupul s-a gandit mai bine si nu il va ataca sau chiar mai rau nu il va linsa in fata celor care il cred mare si tare sau mare si rotund… Iepurasul gogonas pierde fara sa isi dea seama lupta: aroganta lui il ajuta sa isi arate fata ascunsa di distorsionata de fobia cea mare- ceilalti au aflat ca este o piftie care tremura cand altul ii da un argument… Off, mai iepurasule!

Anunțuri
Explore posts in the same categories: Cunoastere

2 comentarii pe “Frica si aroganta…”

 1. x Says:

  ” (…) E mult mai usor pentru iepurasul nostru sa se piteasca in fata unui ecran pentru a-i transmite lupului ceea ce l-a deranjat …”

  Dar poate ca iepurasul n-o face din frica…o face doar din rusine si timiditate.Sau poate ca se gandeste ca pe „lup” n-o sa-l intreseze si iarasi o sa-l atace.

  • tharsisr Says:

   Pai daca iepurasul se gandeste ca pe ” lup” n-o sa-l intereseze si iarasi o sa-l atace, atunci simte frica, nesiguranta…

   P. S. : TIMÍD ~ dă (~ zi, ~ de) 1) (despre persoane) Care manifestă lipsă de îndrăzneală; sfios; rușinos. 2) (despre manifestări ale oamenilor) Care denotă lipsă de siguranță și curaj; fără siguranță și curaj. Protest ~. /<lat. timidus, fr. timide


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: