Prostia profesionala…

Nu stiu de ce, dar sunt unii care dau din coate si dau si dau si tot nu ajung unde ar dori… Sau poate nici nu stiu unde ar vrea sa ajunga- pur si simplu dau din coate pentru ca atat pot sa faca… Asa si cu barfa… Asa si cu laudele aduse excelentelor calitati pe care le au…Oare de ce unii dintre noi gasesc placere in a-i denigra pe ceilalti?!? Oare nu-si dau seama ca nu au nimic de castigat?!? Oare nu-si dau seama ca se tarasc in mlastina lor inchisa si urat mirositoare?!? Oare nu este normal ca abilitatile noastre sa fie observate de altii si nu scoase in fata, in mod inutil, de propriile noastre  viziuni?! Oare nu trebuie sa ii castigam pe ceilalti prin propriile noastre eforturi, nu prin aruncarea in noroi a celor care ne-au precedat?!? Oare n-ar trebui sa traim in secolul XXI si sa ne dam seama ca lucrurile s-au schimbat si ca metodele de comunicare( sau in cazul nostru de predare) trebuie sa se modifice?!? Oare suntem asa mari si tari cum ne credem?!? Sau suntem niste viermusi grasi si galbeni care ne taram pe acest pamant uitandu-ne mereu in gradina celuilalt, la merele mari si coapte pe care le vrem, dar care ne sunt inaccesibile?!?

Anunțuri
Explore posts in the same categories: Comunicare, Cunoastere, Viata

2 comentarii pe “Prostia profesionala…”

  1. luminita Says:

    sint destui care ii critica pe ceilalti (colegi de munca) si nu accepta ca nici ei nu-si fac meseria cum trebuie. asta e preocuparea lor constanta – sa caute defectele colegilor; parca ar fi superiori, sefi, nu egali.
    referitor la laudarosi, nu prea i-am intilnit.
    invidia face parte din natura umana; ne comparam cu ceilalti si nu dorim sa fim in inferioritate; acum poate eu generalizez.


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: