Tupeul…

In zilele noastre,  tupeul a ajuns marca inregistrata… Fiecare vrea sa isi arate muschii si pentru asta impinge in viata cu un tupeu fara masura care uneori pare a duce la succesul scontat imediat… Si, bineinteles cei cu bun- simt, care stiu sa astepte si sa respecte se vad ancorati intr-o lume plina de bestii indemnate zilnic de impulsul unui tupeu meschin si brutal… Oare de ce este nevoie de atata ipocrizie si atata sfortare pentru a obtine ceea ce oricum nu este al tau, ceea ce nu-ti va apartine niciodata?!? Nu este oare mai bine sa stai linistit, in lumea ta pentru a putea fi scos de acolo de ceilalti, cei care te vad cu ochi blanzi si pe care respectandu-i, ajung sa te respecte?!?

Reclame
Explore posts in the same categories: Viata

4 comentarii pe “Tupeul…”

 1. flor Says:

  Daca nu stiai, cei care te vad cu ochii blanzi nu mai exista. Nu mai exista acest gen de persoane. Aproape toti sunt asa cum ai spus si tu: niste bestii care vor sa obtina mereu ceea ce nu le apartine. Degeaba ii respecti tu, crede-ma! Asa i-am respectat si eu si am ajuns in pragul sinuciderii din cauza nesimtirii, indolentei, prefacatoriei..etc. Stai si te intrebi daca merita sa ii mai respecti pe cei din jurul tau. .. si daca exista acele persoane care te respecta, de ce nu isi arata fata sa ii vezi si tu mai bine?
  Dupa o perioada de aproape 2 ani de zile de tot rahatul, am ajuns la concluzia ca cei care vor sa isi arate muschii, vor succes, vor ceea ce nu le apartine, au ceva probleme legate de constiinta, si nu in ultimul rand, le lipseste educatia, cei 7 ani de acasa.
  Suntem un popor de oameni nesimtiti si puturosi, care vor de toate, acum ori niciodata, chiar daca nu li se cuvine. Astia suntem noi romanii, nu mai are rost sa ne miram de ce unii sunt asa si nu sunt in alt fel.

  • tharsisr Says:

   De unde stii tu ca nu mai exiista?!? Faptul ca nu mai exista pentru tine( desi ma indoiesc) nu inseamna ca nu exista pentru ceilalti… Oare de ce ne place sa generalizam atata lucrurile care pana la urma au doar o conotatie personala?!?

 2. flo Says:

  mai exista persoane cu ochi blanzi sau persoane care se gandesc la binele tau?


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: