Capcana…

Ce faci atunci cand ai intrat intr-o capcana care incepe sa se stranga in jurul tauprecum un cerc care vrea sa te sufoce?!?… Cum ajungi in aceste situatii tampite care, desi nu sunt ale tale, devin adevarate secvente din viata ta?!? De ce nu poti sa spui nu?!? De ce ii lasi pe ceilalti sa se foloseasca de bunul tau simt?!? De ce nu le aduci- aminte promisiunile pe care le-au facut atunci cand au tinut sa te convinga de adevarul spuselor, devenite frunze in vant?!? Probabil ca taci, astepti ca totul sa treaca… Sau poate planuiesti o mare despartire… Sau poate speri ca persoana respectiva se va tine de cuvantul dat pe care tu la randu-ti l-ai dat mai departe pentru a putea convinge pe altcineva… Si uite asa apar tot felul de variante, multiple posibilitati care fac din cercul- capcana un lat din ce in ce mai aspru in jurul gatului fragil!

Reclame
Explore posts in the same categories: Viata

18 comentarii pe “Capcana…”

 1. Dan Says:

  Ei bine, iti multumesc ca mi-ai dedicat, inca o data, un minunat post. Nu ar fi mai simplu sa-mi spui in fata ce ai de zis decat sa te compatimesti atat pe aici???

 2. Dan Says:

  De acord. Unde si cand?

 3. Dan Says:

  Iti bati joc de mine?!? Las?!? De ce spui asta?!? Daca ti-as propune sa ne vedem duminica la ora 11.00, in Lumea Sportului…unde te-ai duce?

 4. Dan Says:

  Si eu ar fi trebuit sa ghicec?!? De ce nu dai o informatie completa? Aceasta Lume a fluturilor este cam departe de mine in acest moment.

  • tharsisr Says:

   Puteai sa cauti nitel pe net, nu sa presupui ca te iau peste picior… Eh, pana in 14 septembrie este ea vie… Ar fi fost atat de interesant sa iti zic fata in fata totul…

 5. Dan Says:

  Sa caut pe net?!? Ti-am pus o intrebare. Trebuia sa-mi dai un raspuns exact, nu sa ma trimitii sa caut pe net ce ar putea fi Lumea fluturilor. Daca gaseam trei variante….iar discutam de dragul conversatiei ca acum. Nu stiu de ce iti place sa te invarti atat.

 6. Dan Says:

  *sa ma trimiti

 7. tharsisr Says:

  @ mereu trebuie sa fie altcineva vinovat (referitor la ceea ce nu ai inteles), in speta eu…
  @’Hmm”- ca te-ai corectat (mi-ai amintit de cineva)

 8. Dan Says:

  @ mereu? si in situatia asta vina nu-ti apartine?!?
  @…si???


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: